Afbeelding
Foto: Pixabay

Komend weekend: Waanzinnig Weesper Weekend

Cultureel

WEESP - De wijntjes staan al klaar: het Waanzinnig Weesper Weekend gaat vanavond van start. Het gaat om een nieuw evenement van de Weesper winkeliers. 

De Weesper winkeliers pakken uit met een wijnroute langs wijnlokalen en proeverijen vanavond vanaf 18.00 uur en een road- en fashionshow zondagmiddag vanaf 13.00 uur. 

Aan de wijnroute doen 27 winkels mee. Tussen zes en negen uur kunnen de deelnemers voor 12,50 euro een routekaart en een gegraveerd glas ophalen. De deelnemende winkels schenken vervolgens een wit of rood wijntje in. De wijnen worden geleverd door Petit Clos, Overmars, Pronk Juweel en Gall & Gall van de Achtergracht. De wijnen kunnen per stuk worden beoordeeld. Eén van de deelnemers gaat vervolgens met een doos wijn naar huis. 

Zondag staat de road- en fashionshow op het programma. Er trekt dan een bonte, vrolijke stoet door het centrum. Op elke locatie wordt de loper uitgerold en een show gehouden. 

De laatste kaarten voor de Wijnroute is nog te koop voor 12,50 euro bij Petit Clos aan de Nieuwstraat 62A, Overmars aan de Binnenveer 5 en Pronk Juweel aan de Slijkstraat 26 en dient contant te worden betaald. Het entreebewijs moet vrijdagavond ingeleverd worden bij Nieuwstad 12, de voormalige Weesper Boekhandel, voor een gegraveerd wijnglas en een routekaartje.
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant