Handbalsters starten met forse zege

WEESP - Vooral door een knotsgekke doelpuntenregen na rust hebben de handbalsters van We Have de goede reeks van de afgelopen weken zondag een passend vervolg gegeven. De Weesper koploper kon de doorgaans geduchte tegenstander Legmeervogels overklassen en stapte met 24-9 van het veld.

We Have had voor rust nog wel wat problemen en stond zelfs even op achterstand tegen Legmeervogels. Toch had de tegenstander te veel problemen om de goede start een vervolg te geven en kon We Have nog voor rust terugkomen tot 10-7. De Weespers speelden naar mate de helft vorderde stukken beter en konden met goed handbal de toon zetten. Van goed spel en kansen voor Legmeervogels bleef na rust geen moment wat over. De tegenstander was weerloos tegen het snelle handbal van We Have en kreeg de een na de andere goal om de oren. We Have probeerde vervolgens, toen de zege zeker was, van alles en alles leek de ploeg ook te lukken.

Nederlaag futloos We Have
De handballers van We Have hebben een slechte nasmaak overgehouden aan het duel met SV Zeeburg zondag. De Weesper handballers speelden futloos en verloren van het verslaanbare SV Zeeburg: 18-23.

We Have speelde slecht, gaf te vaak kansen weg en had een groot gebrek aan vechtlust. De ploeg stond daardoor al vroeg op een achterstand en moest volop gas geven om nog een resultaat te kunnen boeken. Ook dat lukte de Weespers geen moment goed. SV Zeeburg kon halverwege al voor een 6-11 voorsprong aantekenen. De Weespers konden de tweede helft nog wel wat goals scoren, maar van een kans op een punt was geen moment sprake. SV Zeeburg kon op karakter de zege pakken.