Het Regionaal Medisch Centrum Weesp.
Het Regionaal Medisch Centrum Weesp. Foto: André Verheul

Diagnosestudio opent in nieuw Regionaal Medisch Centrum

Zorg

WEESP - Voor een röntgenfoto hoef je binnenkort niet meer naar Hilversum of Blaricum. Tergooi opent deze maand de deuren van het Regionaal Medisch Centrum Weesp.

Als eerste start op 15 april de nieuwe Diagnosestudio. Patiënten kunnen hier terecht voor eenvoudige, snelle diagnostiek, zoals bloedafname, röntgenfoto, echo of botdichtheidsmeting (DEXA). Vanaf dinsdag 23 april verhuizen ook de poliklinische spreekuren die nu nog aan de Van Houtenlaan worden gehouden naar het Regionaal Medisch Centrum. "Hiermee voorzien wij samen met andere zorgverleners in een groeiende behoefte van patiënten in de regio om daar waar het kan de zorg zo dicht mogelijk bij huis te hebben", meldt Tergooi.

Het Regionaal Medisch Centrum Weesp ligt op de hoek van de Korte Muiderweg en de Nijverheidslaan. Het pand heeft voldoende ruimte om het zorgaanbod uit te breiden. Tergooi bespreekt momenteel de mogelijkheden met verschillende zorgaanbieders. Huisartsenpraktijk Vechtrijk is in maart al begonnen in het centrum. Vanaf mei openen FysioHolland en Huidzorg Weesp een vestiging in het Regionaal Medisch Centrum Weesp.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant