Afbeelding
Advertentie

Lekker glutenvrij eten met Pasen

Algemeen

Ook met glutenintolerantie of glutensensitiviteit kun je heerlijk glutenvrij eten tijdens de paasdagen. Lekker eten hoort er voor jou ook gewoon bij. Tegenwoordig zijn glutenvrije producten zo lekker, dat je niets tekortkomt. Met Pasen eet je heerlijk brood, cake, koek en gebak. Glutenvrij Le Poole heeft hiervoor speciaal het eigen merk Le Poole op de markt gebracht. In deze webwinkel bestel je zelf vers brood of broodmix om zelf een vers brood te kunnen bakken.

Zelf brood bakken
Met de glutenvrije melen van Le Poole bak je zelf heerlijk vers brood voor bij het ontbijt, de brunch, de borrel of het paasdiner. Zelf een brood bakken is ook leuk, extra vers en erg lekker. Je hebt hierbij de keuze uit veel verschillende glutenvrije broodmixen voor het bakken van witbrood, bruinbrood, volkorenbrood en boerenbruin brood. Als broodbeleg kies je voor een zelfgemaakte eiersalade, een gepocheerd eitje of een homemade ragout. Door beleg ook zelf te maken bepaal jij de ingrediënten en weet je zeker dat er geen gluten in zitten.

Ook lekker: pannenkoeken of flensjes
Hoe vaak ontbijt je met pannenkoeken of flensjes? Met Pasen heb je alle tijd om ze te bakken. Gelukkig is er genoeg keuze in melen en mixen. Gebruik de glutenvrije meel of boekweitmeel hiervoor. Maar ook kun je pannekoeken maken van quinoameel, teffmeel en rijstebloem. Maak bijvoorbeeld pannenkoeken met frambozen en aardbeien. Populaire pannenkoekenmixen zijn Twello's pannenkoekmail van Glutenvrij Le Poole, Orgran's Appel en Kaneel pannenkoekenmix, Valpifor's mix voor crêpes, Schär's glutenvrij meel en Orgran's pannenkoekenmix van boekweitmeel.

Glutenvrije cake, ontbijtkoek en andere lekkernijen
Trakteer jezelf, je partner en familie ook op andere glutenvrije lekkernijen. Maak feestelijke (chocolade)muffins met de muffinmix van RUF of Orgran, of bestel de muffins van Schär of Semper. Je maakt ook iets origineels met bananencakemix, browniemix, cakemix met chocoladestukjes of vanille cakemix. Sla ook direct je glutenvrij snoep in: aardbeiveters, chocoladerepen, wafels, drop, noga, zuurtjes, kaneelstaafjes, pepermunt en biologische mueslirepen.

Gegarandeerd glutenvrij
Alles wat je in de glutenvrij webwinkel van Le Poole bestelt, bevat absoluut geen gluten. Deze producten zijn speciaal gemaakt voor mensen met een glutenallergie. Vanuit haar eigen ervaringen met coeliakie heeft Christine Le Poole haar eigen bakkerij opgericht, waarin geen enkel product met gluten verwerkt of verkocht wordt. Immers kan een enkele paneermeel-korrel al klachten opleveren.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant