Afbeelding
Advertentie

Glamping Spanje - Unieke glampingvakantie in Andalusië.

Algemeen

Tijdens het plannen van de zomervakantie kan het wel eens voorkomen dat een deel van je gezin graag naar de camping wil en een ander deel liever in een vakantiehuisje zit. Om twijfels over je manier van vakantie vieren zo snel mogelijk op te lossen, is het handig om voor een ideale middenweg te kiezen. Denk bijvoorbeeld eens aan een glamping en een vakantie in Malaga! Perfect voor je kinderen en je kunt er zelf ook ontspannen. Lees snel verder over de glampings van La Casita. 

Glamping Spanje 
Op 30 minuten rijden van het vliegveld van Malaga ligt de glamping van La Casita, gelegen op een vakantiepark met verschillende huisjes, maar ook een glampingplaats van 250 vierkante meter. Helemaal voor jou! Er zijn veel kinderen op het park, dus vriendjes genoeg. In de directe omgeving vind je typische Spaanse dorpjes en verschillende golfbanen. Een ideale ligging dus. De glamping in Spanje staat voor landelijk vakantie vieren en tegelijkertijd ontbreekt er niets aan luxe. Op het terrein van La Granja de Antonio staat namelijk een super-de-luxe yurt die bestaat uit 3 vertrekken, een slaapkamer, een woon-slaapkamer en een badkamer. De yurt is volledig uitgerust met airconditioning en heeft een afwasmachine, uiteraard internet en een luxe douche. Op het terrein van de glamping vind je een zwembad, een spa en voldoende privacy. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie. 


Kinderparadijs 
Er is veel rekening gehouden met de kinderen. Ze hebben de beschikking tot een speeltuin en een babyzwembad. Ook is er voldoende speelgoed en voor de wat oudere kinderen is er onder andere een pingpongtafel en een volleybalveld. Er is ook een oplossing voor wanneer je kinderen moe zijn van al het spelen en je zelf ook even rust wil. De goede wifi-verbinding op het park biedt je de luxe om je kinderen rustig kinderfilmpjes te laten kijken op de tablet in een Glamping Spanje vakantie in Andalusië.

Luxe originele vakantie in Malaga
Tijdens het plannen van de zomervakantie, kan het wel eens voorkomen dat een deel van je gezin graag naar de camping wil en een ander deel liever in een vakantiehuisje zit. Om twijfels over je manier van vakantie vieren zo snel mogelijk op te lossen, is het handig om voor een ideale middenweg te kiezen. Denk bijvoorbeeld eens aan een glamping en een vakantie in Malaga! Perfect voor je kinderen en je kunt er zelf ook ontspannen. Lees snel verder over de glampings van La Casita. 

Glamping Spanje
Op 30 minuten rijden van het vliegveld van Malaga ligt de glamping van La Casita, gelegen op een vakantiepark van 250 vierkante meter. In de directe omgeving vind je typische Spaanse dorpjes en verschillende golfbanen. Een ideale ligging dus. De glamping in Spanje staat voor landelijk vakantie vieren en tegelijkertijd ontbreekt er niets aan luxe. Op het terrein staan verschillende yurts die bestaan uit 2 slaapkamers, een woonkamer en een badkamer. De vakantieverblijven zijn volledig uitgerust met air conditioning, een afwasmachine en een luxe douche. Op het terrein van de glamping vind je een restaurant, een zwembad, een spa en voldoende privacy. Alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie.

Kinderparadijs
Er is veel rekening gehouden met de kinderen. Ze hebben de beschikking tot een speeltuin en een babybad. Ook kun je er speelgoed huren en voor de wat oudere kinderen is er onder andere een pingpongtafel en een volleybalveld. Er is ook een oplossing voor wanneer je kinderen moe zijn van al het spelen en je zelf ook even rust wil. De goede wifi-verbinding op het park biedt je de luxe om je kinderen rustig kinderfilmpjes te laten kijken op de tablet. Buurman en Buurman, Brandweerman Sam en alle kinderfilmpjes vindt je online op de tablet. Die tijd kun je benutten met het proeven van Spaanse wijnen. Ze zijn daar zelf zo gek van wijn dat ze op verschillende plakken op het park een wijnkast hebben staan om de vele verschillende wijnen in het warme zuid Spaanse klimaat op de juiste temperatuur te kunnen serveren (een wijnklimaatkast 2 zones of 1 zone).

Vakantie Malaga en rondreis Andalusië
Ondanks dat het je op de glamping aan niets ontbreekt, kan zijn dat je zin hebt een dagje erop uit te gaan met je gezin. Malaga is de dichtstbij gelegen stad en is een aanrader om te bezoeken. Ideaal ook voor een dagje strand, aangezien de stad precies aan de kust ligt. Je kunt er ook prima winkelen en souvenirtjes kopen in de grote winkelstraat. Als je van cultuur en geschiedenis houdt, dan kun je de heuvel beklimmen waar bovenin de Moorse vesting van Malaga staat. Als je benieuwd bent naar veel meer informatie over vakantie Malaga, lees dan hier verder. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een rondreis door Andalusië. Deze Spaanse provincie heeft ontzettend veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan steden als Granada, waar een bezoekje aan het Alhambra niet mag ontbreken. Of ga naar Cordoba en geniet van alle typisch Spaanse patio's vol met bloemen. Lees dan hier meer over een vakantie Andalusië.

De glamping van La Casita staat garant voor een zorgeloze vakantie waar jij en je gezin optimaal kunnen genieten en bijkomen. La Casita heeft ook vakantiehuizen in Colombia, waardoor een vakantie Medellin ook mogelijk is bij La Casita. Bezoek daarvoor de website van Medellin Colombia.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant