Afbeelding

Rustig blokken voor je eindexamen in de bieb

Cultureel

WEESP - Over een paar weken is het zover: donderdag 9 mei beginnen de eindexamens. Wie de komende weken een rustig plekje zoekt om goed te kunnen leren, kan terecht in de bibliotheek.

De bibliotheek maakt op de eerste verdieping een lokaal vrij waar eindexamenkandidaten in alle rust kunnen blokken: StudyShare noemen ze dat.

Rust
Een medewerker van de bibliotheek is erbij om ervoor te zorgen dat het ook echt rustig is en de leerlingen hun hoofd helemaal bij de studieboeken kunnen houden. Wie echt alle afleiding wil vermijden, kan zijn mobiele telefoon in bewaring geven.

Wanneer?
StudyShare is er van 23 april tot en met 8 mei. Op woensdag- en vrijdagmiddag van 14.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.30 tot 13.30 uur.

Plek reserveren
Gebruikmaken van StudyShare is gratis. Van tevoren een plek reserveren is wel nodig. De eerste aanmeldingen zijn al binnen bij de bibliotheek maar er is nog plek. Aanmelden kan via www.bibliotheekgooienmeer.nl.

Assisteren
De bibliotheek kan nog wel wat hulp gebruiken bij de begeleiding van de studieblokken. Volwassenen die willen assisteren bij één of meerdere studieblokken kunnen een berichtje sturen naar Lysanne van der Hulst, dhulst@bibliotheekgooienmeer.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant