Afbeelding

Even lekker in het zonnetje met WeesperNieuws Extra Magazine

Algemeen

WEESP - Kijk, daar is al weer de vierde editie van het WeesperNieuws Extra Magazine. Nog voor de paasdagen bezorgd bij onze abonnees in Weesp. 

Want wie lid is van WeesperNieuws Extra leest niet alleen elke dag ál onze artikelen online, maar ontvangt ook eens per maand een selectie van de exclusieve Extra-artikelen in dit fraaie magazine. Ideaal om even lekker mee in het zonnetje te gaan zitten dit weekeinde. 

Xandra, Pascal, Willem en Mo
In dit vierde nummer onder andere de Zaterdagportretten van Xandra Wentink, Pascal Heije, Willem van Lindenberg en Mohammed 'snackbar Mo' Bouhali. 

Veel positieve reacties
Overigens gaat het goed met WeesperNieuws Extra. Steeds meer Weespers melden zich aan en we krijgen veel positieve reacties op de nieuwsartikelen, achtergronden, interviews, verslagen en andere extra's die we op deze manier kunnen bieden. Onze redactie gaat dan ook vrolijk verder met het maken van Extra-artikelen. Zo staat vandaag al weer het volgende Zaterdagportret online: het persoonlijke verhaal van ijsmeester Jonathan Sas. 

Meld je ook aan
Ook inschrijven voor WeesperNieuws Extra? Of meer weten? Lees dan dit artikel even. 

Losse nummers
Losse nummers van het WeesperNieuws Extra Magazine zijn te koop bij Spar Veldt, Cigo Van Kassel, boekhandel Pezzi Pazzi en Primera Weesp.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant