Afbeelding

Op hoge hakken een escaperoom winnen

Cultureel

WEESP De Oranjevereniging is super enthousiast over de prijs die zij heeft weten te bemachtigen voor de hoge-hakken-race op Koningsdag. De winnaar mag namelijk met een groep vriendjes en vriendinnetjes de escaperoom-experience Het Kanon spelen in Plofhuis 3 op Uitermeer. 

Het Koningsdagspel is op zichzelf ook al een hele belevenis, belooft Oranjevoorzitter Gerda de Weerdt. "De deelnemers moeten 1 tegen 1 een parcours op hoge hakken afleggen, waarbij ze onderweg steeds iets uit een wasmand moeten halen en opzetten of aantrekken - zoals een hoed en een boa. Dat wordt natuurlijk hilarisch. Wie na afloop de beste tijd achter zijn naam heeft, is de winnaar."

Het spel is van 14.00 tot 15.00 uur op het Weesperplein. Zelf hoge hakken meenemen hoeft niet, er staan meerdere paren klaar. Het handigste is om je vooraf aan te melden bij de Oranjekraam. Als daar de gegevens van de deelnemers al bekend zijn, maakt dat de prijsuitreiking makkelijker. 

Tot slot nog een oproepje van de voorzitter: "Koop vooral ook een badeendje voor de badeendjesrace. Daarmee zijn leuke prijzen te winnen en nog belangrijker: je steunt de Oranjevereniging hier enorm mee!". 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant