Afbeelding
Advertentie

Bouwtapijt en afdektapijt voor de verbouwing

Algemeen

Zoekt u een oplossing voor het beschermen van uw vloer omdat u gaat verbouwen? Dan is er het professionele afdektapijt en bouwtapijt van GJ Floors. Dit materiaal is geen normale vloerbedekking, maar speciaal ontwikkeld voor het behoud van bestaande vloeren. Het materiaal weerstaat vuil en zware belasting en is geluiddempend. Geen wonder dat het zoveel gebruikt wordt door professionele bouwvakkers, standbouwers en organisatoren van evenementen. Voor de bekleding van de vloer in een kantoor of de bekleding van de trap heeft u ook sterk tapijt nodig. Dan is projecttapijt ideaal.

Verschillende soorten afdektapijt
Afdektapijt of bouwtapijt wordt gebruikt om bestaande vloeren te beschermen zoals parket, tegels, natuursteen, laminaat of houten vloeren. Het is niet te duur maar biedt wel de juiste bescherming tijdens het verven of verbouwen van een huis of bedrijfspand. Het meest populaire afdektapijt is de flexibele variant. Maar ook naaldvilt, vilt en afdekvinyl vindt u in ons assortiment. Wist u dat afdektapijt ook geschikt is voor gebruik tijdens feesten of evenementen? Hiervoor is ons afdekvinyl. Dit materiaal is ook waterdicht. Het tapijt wordt ook veelal toegepast in sporthallen als bescherming van de vloer bij een evenement of beurs. Doorgaans heeft afdektapijt een dikte van zeven millimeter, wat beschadigingen door vallend puin en verfspetters voorkomt. Uiteraard werkt afdektapijt veel beter dan het simpele afdekfolie, dat snel scheurt en verschuift en geen oplossing is voor grotere hoeveelheden verf en nat vuil.

Projecttapijt: het sterke tapijt voor uw kantoor
Zoekt u extra sterk tapijt dat zware belasting weerstaat, maar tegelijkertijd ook fraai is? Dan bestelt u projecttapijt. Dit is een prachtige oplossing voor een kantoor, trappenhuis, beurs of andere drukbezochte omgeving. Dit projecttapijt bestelt u in de specifieke uitvoering en kleur die past bij uw  smaak en interieur. U heeft keuze uit veel verschillende maten, diktes en kleuren.

De meerwaarde van GJ Floors
Wilt u uw vloer optimaal beschermen tijdens het klussen? Wilt u zo goedkoop mogelijk bouwtapijt en afdektapijt bestellen, zonder enige concessie te doen aan kwaliteit? GJ Floors weet precies welke soort afdektapijt er voor uw gebruiksdoel geschikt is. Kijk eens naar de prijzen van GJ Floors en ontdek dat u hier altijd op zijn voordeligst uit bent. GJ Floors levert snel, in heel Europa. Hiermee stellen wij onze vele zakelijke en particuliere klanten tevreden, door rekening te houden met hun doorgaans strakke planning tijdens een verbouwing, verhuizing of herinrichting. De maximale levertijd in Nederland bedraagt slechts drie dagen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant