Afbeelding

FC Weesp pakt knap punt

Algemeen

WEESP - Een gestolen punt, maar de vreugde was zondag toch groot voor FC Weesp. De Weespers pakten knap een punt tegen koploper Magreb '90: 1-1.

FC Weesp probeerde vooral vanaf de opbouw de aanval van Magreb '90 te ontregelen. De Weespers loerden vooral op de counter, maar beseften al vroeg dat Magreb '90 ondanks alles vaak twee stappen sneller en beter voetbalt dan FC Weesp. Dat het halverwege de eerste helft ook 0-1 werd voor de koploper, verbaasde geen enkele toeschouwer. Dat FC Weesp het spel daarna goed oppakte, was de te verrassender. Magreb '90 kreeg nog wel enkele kansen op meer goals, maar het was aan het goede spel van de Weespers te danken dat de stand slechts op 0-1 bleef staan. Vlak voordat het duel werd afgefloten was Marcin Kmiciek bepalend voor de meer aanvallende Weespers. De Weesper trapte naar een corner de bal door de benen voor de doelman en zorgde zo knap voor een punt voor FC Weesp.

Zwaarbevochten punt zaterdag
Vooral door veel vechtlust te tonen heeft de zaterdag van FC Weesp zaterdag een punt gepakt. De voetballers hadden problemen met FC Driebergen, maar stapten met een terechte 3-3 van het veld.

Vooral na rust speelde FC Weesp een stuk beter dan daarvoor. Met het goede voetbal van de eerste fase van het duel kon FC Weesp al vroeg de 2-2 maken door een treffer van Lesley Las van Bennekom. De treffer bezorgde FC Weesp meer en meer voetbal. Dat zorgde ook voor meer aanvallen en vervolgens een voorsprong. Met een penalty kon Alex Fransen de stand op 2-3 zetten, FC Driebergen maakte daarna 3-3.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Japanse duizendknoop Steeds meer meldingen van Japanse sloopplant Algemeen 29 jun, 12:00
Afbeelding
Ruim 300 kinderopvanglocaties doen mee aan 10de editie ModderDag Algemeen 29 jun, 11:00
Afbeelding
Werkzaamheden stoepen Nieuwstraat tot september Algemeen 29 jun, 10:10
Logo
Afbeelding
Nieuwe salsa dansschool Vivendi Dance Collective: ‘Salsa brengt mensen samen’ Algemeen 28 jun, 14:15
Afbeelding
Vrijwilliger worden bij een Weesper sportvereniging Vrijwilligersvacatures 28 jun, 12:20
Logo
Afbeelding
Hollands Glorie biedt zakelijke tochten aan ‘Relaties worden beter van een vaartocht’ B2b 28 jun, 11:24
Logo
Afbeelding
column Nora Schenk Weespers aan de wijn Algemeen 28 jun, 09:54
Afbeelding
Aanmelden voor cursus Kreatieve Groep Weesp kan vanaf 1 juli Algemeen 28 jun, 09:15
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief