Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Welkomstavond nieuwe inwoners houdt rekening met Ajax

Cultureel

WEESP - De gemeente, Weesp Marketing en het WeesperNieuws heten op woensdag 8 mei nieuwe inwoners van Weesp welkom tijdens een leuke en informatieve avond in de City of Wesopa. Vanwege de return in de halve finale Champions League die Ajax die avond speelt, is het programma vervroegd.

Zo kunnen de aanwezigen in het theater kennismaken met hun nieuwe woonplaats en toch op tijd thuis zijn voor de wedstrijd. Tijdens de avond vertellen inwoners over wat Weesp te bieden op het gebied van cultuur, sport, restaurants, winkels, vrijwilligerswerk enzovoort. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan 'locals', onder wie vertegenwoordigers van de gemeente. De redactie van het WeesperNieuws maakte een magazine vol verhalen die je als nieuwe inwoner op weg helpen in Weesp. Alle bezoekers krijgen dit magazine mee in een tas met nog meer aardige cadeautjes.

Aanmelden kan nog
De avond is van 18.30 tot (uiterlijk) 21.00 uur. Nieuwe inwoners hebben van de gemeente een uitnodiging ontvangen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wie meer wil weten over wonen in Weesp kan zich aanmelden op welkominweesp.eventbrite.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant