We Have veel sterker

Weer twee punten voor de handballers van We Have. De Weespers waren zondag een maatje de sterk voor Aristos: 24-12.

Alles klopte zondag voor de Weespers. Aanvallen resulteerden tot kansen en ook de achterhoede stond goed. Al vroeg zagen de toeschouwers dat We Have zonder problemen tot een voorsprong konden komen. Vooral het samenspel van de ploeg leverde We Have zondag veel op. De Weespers stonden sterk en vochten voor elke bal.

Zege handbalsters op karakter

Ondanks dat het spel vooral voor rust soms ondermaats was, hebben de handbalsters van We Have zondag weer een zege gepakt. Baarn werd door de Weespers met 21-18 verslagen.

Vooral de eerste helft rammelde de Weesper ploeg aan alle kanten. Baarn kon met goed handbal voor veel problemen zorgen aan de kant van de Weespers en pakte een 10-11 voorsprong. Na rust toonde We Have het vertrouwde spel en kwam de ploeg goed terug.

Argus zonder punten

De tegenstander was zaterdag een maatje te groot voor de korfballers van Argus. De Weespers hadden geen moment echt kans tegen nummer twee Wolderwijd: 7-13.

De tegenstander van de Weespers kon al vroeg de toon zetten en op voorsprong komen. Argus probeerde van alles, maar moest al vroeg beseffen dat de Zeewolder opponent op alle fronten beter korfbalde. Het spel van de Weespers was geen moment echt slecht, maar de tegenstander voerde constant de boventoon.

Sterke start tafeltennissers

Met als doel om weer eens te promoveren kenden de tafeltennissers van The Victory zaterdag een sterke start van de competitie. De Weespers wonnen meteen fors met 9-1 van ILAC.

De Weespers moesten het nog doen zonder Arjen de Groot, maar hadden met Frank van der Wurff een goede vervanger. De Weesper zorgde voor twee punten. Berry Kruger en Dennis Visser maakten geen enkele fout en waren zo belangrijk voor de eerste zege van de Weespers.