We Have zet HMS/Achilles onder druk

We Have pakt weer punten

WEESP - Aanvallend en gefocust handbal hebben We Have zondag de zege opgeleverd tegen HMS/Achilles: 22-15.

De Weesper handbalsters speelden sterk. Door goede aanvallen en sterk opgezette kansen kon de ploeg de eerste helft al afstand nemen van de tegenstanders door een 12-8 ruststand. Na de rust kon We Have het goede spel een vervolg geven en werd zonder problemen een marge van zeven punten op het scorebord gezet.

Klassebehoud voor handballers
Door een afgetekende zege op de nummer laatst hoeven de handballers van We Have geen zorgen meer te hebben over klassebehoud. De Weespers deden goede zaken door met 27-19 afstand te nemen van Monnickendam.

We Have kon al vroeg de punten pakken tegen de zwak spelende tegenstander. Zonder ook maar een moment tegen problemen aan te lopen pakte de ploeg een goede voorsprong. Deze gaf de ploeg ook na rust geen moment weg.