Jantine Zeeman neemt het stokje over van Rob 't Hart.
Jantine Zeeman neemt het stokje over van Rob 't Hart.

Jantine Zeeman nieuwe voorzitter City of Wesopa

Kunst & cultuur

WEESP - Theater de City of Wesopa heeft sinds maandag een nieuwe voorzitter: Jantine Zeeman nam tijdens de algemene ledenvergadering de voorzittershamer over van Rob 't Hart.

't Hart was zeven jaar voorzitter van de City. Hij blijft wel betrokken als adviseur en vrijwilliger bij het theater.

Zeeman was al actief voor de City, onder meer bij de organisatie van het Muziekfilm Festival. Ze heeft er veel zin in om nu als voorzitter aan de slag te gaan, vertelde ze. "Wat mij betreft gaan we, met zakelijk leider Mechteld Bannier, verder op de huidige koers. We willen de deuren van het theater nog meer openzetten voor iedereen. Ook voor mensen die nu nog niet zo makkelijk in het theater komen. We hopen bijvoorbeeld nog meer jongeren naar het theater te trekken, die zijn zeer welkom, ook om zelf iets te organiseren."

In zijn afscheidswoord gaf 't Hart aan trots te zijn op de programmering die de City al die jaren al weet neer te zetten, met vrijwel alleen vrijwilligers. Ook Zeeman is blij dat de vereniging op zoveel vrijwilligers kan rekenen. "Wij hebben een grote groep van 110 vrijwilligers. Dat is heel mooi en ook wel nodig met alles wat we doen." 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant