Afbeelding
Foto: Christian Pfeiffer
Lezersactie

Nog een paar plaatsen over! VIP-rondleiding Weespers aan de Wand

Cultureel

WEESP Meer dan twintig Weesper kunstenaars tonen dit Pinksterweekeinde hun werk tijdens de 22e editie van de kunstmanifestatie Weespers aan de Wand. Wil je meer te weten komen over het verhaal achter de kunst, schrijf dan nu in voor de speciale VIP-tour van het WeesperNieuws. Dat is gratis, maar wees wel snel want vol = vol. 

Met de tour die het WeesperNieuws samen met Weespers aan de Wand heeft samengesteld beleef nog meer plezier aan het bezoeken van Weespers van de Wand. En kom je meer te weten over de kunstenaars en hun kunstwerken. 

Wil je zondag of maandag?
Deze exclusieve rondleiding duurt ongeveer een uur. Je kunt kiezen voor de tour op 1e of op 2e Pinksterdag.

Onze VIP-bus staat op beide dagen om 11.45 uur voor je klaar op het Grote Plein om je naar de Papelaan te brengen. Daar kom je alles te weten over het scholenproject en de vrije expositie. Aansluitend neemt de VIP-bus je mee naar de Van Houtenkerk. Daar word je ontvangen door een kunstenaar die je rondleidt over de tentoonstelling. Na afloop staat er een drankje en een leuke goodie bag voor je klaar.

Deze VIP-tour wordt je aangeboden door WeesperNieuws en Weespers aan de Wand.

Schrijf je snel in
We hebben maximaal 2 kaarten per lezer. OP=OP, dus schrijf je snel in! De VIP-tour is gratis voor lezers van WeesperNieuws. 

* Hier kun je inschrijven voor 1e Pinksterdag: www.ticketkantoor.nl/shop/expositiezondag

* En hier voor 2e Pinksterdag: www.ticketkantoor.nl/shop/expositiemaandag

Weespers aan de Wand wordt vrijdagmiddag 8 juni geopend en is het hele Pinksterweekeinde te bezoeken. Kijk voor locaties, activiteiten en openingstijden op www.weespersaandewand.nl

Tot ziens bij Weespers aan de Wand! 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant