Zaterdagelftal moet vol aan de bak

Slecht FC Weesp kansloos tegen NVC

Algemeen

WEESP - Futloos en sfeerloos voetbal hebben FC Weesp zondag de das om gedaan tegen NVC. De Weespers kwamen met slecht voetbal ten tonele en stapten met 0-3 van het veld.

FC Weesp kreeg voor rust nog wat kansen en had wel recht op een goal, maar de ploeg kon de kansen geen moment benutten. NVC zette veel druk op de achterhoede van de Weespers en kwamen voor rust op voorsprong. Waar FC Weesp voor rust nog kansen had om te scoren, was het spel na rust ondermaats. De Weespers voetbalden onbeholpen en gaven de één na de andere bal weg aan de Naarder tegenstander.

De kansen voor NVC werden nog groter toen aanvoerder Patrick Onsia en Errol Westland met rood van het veld werden gestuurd na wat onschuldige duwtjes. NVC had toen geen enkel probleem meer om de zege te pakken en gaf de voorsprong nog wat meer glans.

Geen kansen zaterdagelftal
Geen enkele kans had de zaterdagploeg van FC Weesp afgelopen weekend tegen het veel hoger geplaatste Nita: 0-3.

Vooral de eerste helft was het spel van FC Weesp met vlagen ondermaats en moest de ploeg vol aan de bak om de tegenstander te doen stoppen. Met de vroege voorsprong kon de tegenstander van de Weespers de eerste helft nog meer kansen creëren en de voorsprong verdubbelen. FC Weesp kreeg na rust nog wel kansen om voor een tegentreffer te zorgen, maar deze bleef achterwege.