FC Weesp doet goede zaken

WEESP - FC Weesp heeft zondag een goede stap gezet naar klassebehoud. De Weespers pakten, ondanks soms wat futloos voetbal, de volle zege tegen SV Concordia: 1-3.

FC Weesp voetbalde soms ondermaats, maar kon wel goed aanvallen. Al voor rust kreeg de ploeg meerdere kansen en halverwege de eerste helft kon Rogier van de Nes de score openen. Met een man meer konden Ramon Westland en Van de Nes het duel na rust op slot doen.

Zaterdagelftal deelt punten
Twee punten verloren. Voor het zaterdagelftal van FC Weesp voelde de 1-1 tegen Waterwijk zaterdag meer als een nederlaag dan een goed resultaat.

De Weespers moesten de volle zege pakken om zo revanche te nemen op de Almeerders en een stap naar klassebehoud te zetten. Dat leek de ploeg ook te doen toen Stefan Veenstra voor 1-0 zorgde. Na rust waren er nog genoeg kansen, maar de Almeerders kwamen toch terug. FC Weesp had een gebrek aan slagkracht om alsnog de zege te pakken.