Het feestbestuur zoekt helpende handen.
Het feestbestuur zoekt helpende handen.

Kies je S&B-klus

Cultureel

WEESP Het comité van het Sluis-en-bruggenfeest houdt maandag 8 juli een avond voor (potentiële) vrijwilligers in hotel 't Hart van Weesp. Iedereen die het feest een warm hart toedraagt kan met elkaar komen kennismaken en een klusje komen uitkiezen.

Het gaat om behapbare taken, van maximaal twee uur duren zodat er volop tijd overblijft om zelf mee te feesten. De werkzaamheden lopen zeer uiteen, zodat iedereen iets kan kiezen dat bij hem past. Denk hierbij aan toezicht houden bij (kinder)activiteiten en helpen bij  het op- en afbouwen van een programmaonderdeel. Veel taken kunnen ook met z'n tweeën worden gedaan, bijvoorbeeld samen met een vriend of vriendin.

Stormbaan komt terug
Er zijn komende editie wat meer vrijwilligers nodig dan vorig jaar, omdat op verzoek van Weespers de stormbaan in het water terugkeert op het feestprogramma. Het Sluis-en-bruggenfeest is dit jaar van donderdag 29 tot en met zaterdag 31 augustus. Een taak uitkiezen kan tussen 19.45 en  21.00 uur. De organisatie hoopt op een grote opkomst, zodat deze nieuwe vrijwilligersopzet ook dit jaar weer een succes wordt. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant