Afbeelding
Foto: Natalie Kapteijn

Vrijwilligers kiezen Sluis-en-bruggenklus

Cultureel

WEESP - Ruim twintig mensen kwamen maandag langs bij het comité van het Sluis-en-bruggenfeest in Hotel het Hart van Weesp om kennis te maken én een vrijwilligersklusje uit te kiezen.

Een mooie opkomst, waar het comité blij mee is. Zeker omdat er zich naar aanleiding van de oproep ook al andere vrijwilligers hebben gemeld.

Vorig jaar werkte het comité voor het eerst met een nieuwe vrijwilligersopzet. Het gaat om behapbare taken van maximaal twee uur zodat er volop tijd overblijft om zelf mee te feesten. De werkzaamheden lopen zeer uiteen, zodat iedereen iets kan kiezen dat bij hem of haar past. Denk hierbij aan toezicht houden bij (kinder)activiteiten en helpen bij het op- en afbouwen van een programmaonderdeel. Veel taken kunnen ook met z'n tweeën worden gedaan, bijvoorbeeld samen met een vriend of vriendin.

Meer hulp
"Er waren maandag ook veel mensen bij die dit vorig jaar ook gedaan hebben en dit jaar weer mee willen doen, dus blijkbaar bevalt het goed", vertelt Natalie Kapteijn van het comité van het Sluis-en-bruggenfeest. "We zijn erg blij met de aanmeldingen maar we zoeken nog wel meer hulp!"

Programma
Er zijn komende editie meer vrijwilligers nodig dan vorig jaar, omdat op verzoek van Weespers de stormbaan in het water terugkeert op het feestprogramma. Het Sluis-en-bruggenfeest is dit jaar van donderdag 29 tot en met zaterdag 31 augustus.

Aanmelden als vrijwilliger kan via www.sbfeest.nl/vrijwilligers of een mailtje naar info@sbfeest.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant