Zege FC Weesp na zware pot

Vooral door een betere tweede helft heeft FC Weesp zondag een knappe zege geboekt op VVZA. De Weespers hadden voor rust nog voldoende problemen, maar wonnen wel met 3-0. FC Weesp speelde voor rust zwak. VVZA zakte ver terug, waardoor FC Weesp met vlagen vaststond op de helft van de tegenstander. Daar kwam bovenop dat FC Weesp zelf nogal problemen had met de balcontrole. Na rust speelde FC Weesp beter.

FC Weesp kon al snel na de thee een voorsprong pakken door een treffer van Jasper Spanjerberg. Daarna was het hek van de dam. Doordat VVZA meer en meer moest komen kreeg FC Weesp meer dan genoeg meters om kansen te creëren. Dat resulteerde zonder problemen tot 3-0 door goals van Thijs Visser en Buddy Buddenberg.

Zaterdag FC Weesp deelt punten

Een grote kans op punten voor de zaterdag van FC Weesp. De Weespers kregen de laatste secondes van het duel tegen Cobu Boys een strafschop, maar faalden en bleven steken op 3-3. FC Weesp startte goed en kwam op voorsprong door Sasja Fransen. Cobu Boys kwam meteen sterk terug en kwam voor rust op 3-2, de Weesper goal was van Lesley Las van Bennekom. Na rust had FC Weesp wel kansen, maar de meeste bleven onbenut.

Forse nederlaag dameselftal

Een forse klap voor de voetbalsters van FC Weesp zondag. De Weesper dames hadden geen enkele kans tegen OSV en werden met 6-1 verslagen. De Weespers startten nog goed, maar na de eerste fase van het duel kwam OSV op stoom en pakte meteen een voorsprong. Na de eerste helft stond het al 5-1. Voor FC Weesp scoorde topscorer Tess Brunekreef. De tweede helft van FC Weesp was beter, maar een ommekeer bleef achterwege.

Oberon doet goede zaken

Een zege op het hoger geplaatste Unicornus afgelopen weekend voor Oberon. De Weesper volleyballers versloegen de nummer zeven, door goed en aanvallend spel, met 3-1. Oberon moest vol aan de bak voor de zege. De eerste sets werden verdeeld: 25-20 en 19-25. De Weespers zetten daarna door met 25-19 en 25-20 en pakten de zege. Daarmee deed Oberon goede zaken onderaan de poule.

Geen punten volleybalsters

Een 4-0 nederlaag, maar de volleybalsters van Oberon hadden zeker kansen tegen SVU afgelopen weekend. De Weespers speelden sterk, maar pakten geen punten. De Weespers kwamen de meeste sets net wat punten tekort: 24-26, 22-25 en 23-25. Alleen de derde set was er een grote marge voor de tegenstander: 7-25. Ondanks de nederlaag konden de Weespers vertrouwen tanken. Van 'overklassen' door de tegenstander was geen moment sprake.

Weer nederlaag waterpoloërs

Frustreren moet het ondertussen. De Weesper waterpoloërs van Triton hebben zaterdag weer geen punten gepakt. Streekgenoot Otters 't Gooi was met 1-5 te sterk. Vooral de vele onbenutte kansen deden de Weespers de das om. Verder was het treffen met de Bussumers aangenaam. Over het spel hadden de Weespers geen klagen. Otters 't Gooi nam halverwege al goed afstand en pakte een afgetekende zege.