Afbeelding
Foto: Brian Elings

Michel Kreek kijkt uit naar terugkeer bij Ajax

Sport

WEESP Michel Kreek keert terug bij Ajax en gaat zich als coördinator bezighouden met het opleiden van de jeugd.

Afgelopen maand was de 48-jarige Weesper als assistent-trainer van Oranje actief op het WK voor Vrouwen, waar de Leeuwinnen de finale haalden. Bij de KNVB was Kreek ook bondscoach van de vrouwen onder 20 jaar. 

Hogere frequentie
Kreek was eerder speler en jeugdtrainer bij Ajax. Hij kijkt uit naar zijn terugkeer op De Toekomst in Amsterdam: ''Vanaf het moment dat Ajax mij benaderde om terug te keren, was ik eigenlijk direct enthousiast. Bij de KNVB had ik het erg naar mijn zin, toch ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging bij Ajax. Bij Ajax kan ik in een hogere frequentie bezig zijn met spelers dan dat bij nationale elftallen en daar kijk ik erg naar uit.''

Nieuwe inwoners van Weesp
Michel en zijn vrouw Elliëtte streken een klein jaar geleden neer in Weesp. Ze zijn twee van de vele nieuwe inwoners die zich vanwege de bouw van Weespersluis graag in Weesp vestigen.

In februari sprak WeesperNieuws met het echtpaar. "We genieten hier van alles. De terrasjes en de leuke evenementen als Sluis, het Caribbean festival en het Concert op de Steiger. De intocht van Sinterklaas vond ik ook hier heel leuk. Nee hoor, wat mij betreft blijven we nu voor altijd in Weesp, ik vind het hier heel fijn!", aldus Elliëtte, die praktijk voor (kinder)coaching heeft.

Lees hier het interview met Michel en Elliëtte Kreek: 'Noem Weesp nooit een dorp, dat hebben we al geleerd'
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant