Met een zege op Elinkwijk dwong FC Weesp aan het einde van vorig seizoen klassebehoud af.
Met een zege op Elinkwijk dwong FC Weesp aan het einde van vorig seizoen klassebehoud af.

Tegenstanders FC Weesp zijn bekend

Sport

WEESP - De KNVB heeft de indeling van de competitie 2019-2020 bekend gemaakt.

Het eerste zondagteam van FC Weesp komt uit in de tweede klasse B. De ploeg treft de volgende tegenstanders: DCG, DIOS, DWS, HBC, Hooglanderveen, KDO, Kampong, Pancratius, Roda '23, Nieuw Utrecht, SO Soest, Theole en Zeeburgia.

Klassebehoud
Aan het einde van het seizoen 2018-2019 wist FC Weesp een knappe inhaalrace te belonen met klassebehoud. De Weespers wonnen met veel vechtlust van Elinkwijk en stelde daarmee nog een jaartje tweede klasse zeker.

Zaterdag 1
Het eerste zaterdagteam van FC Weesp is ingedeeld in de vierde klasse E. De ploeg speelt tegen de volgende clubs: CTO '70, Forza Almere, Hertha, Joga Fortius, SV Ouderkerk, Real Sranang, RKAVIC, Robin Hood, Sporting Almere, Sporting Martinus, TABA, TOG en TOS Actief.

Beker
De KNVB heeft tevens de loting verricht voor de districtsbeker van ploegen die uitkomen in de eerste en twee klasse. Het eerste zondagteam van FC Weesp komt uit tegen Zuidvogels (eerste klasse zaterdag), Veensche Boys (tweede klasse Oost zaterdag) en Victoria (tweede klasse zaterdag).

De bekerwedstrijden worden gespeeld in de weekeinden van 31 augustus en 1 september, 7 en 8 september en 14 en 15 september. De ploegen die als nummer 1 en nummer 2 in de poule eindigen gaan door naar de knock-outfase van het bekertoernooi.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant