Afbeelding
Foto: Pixabay

Voetbalmakelaar nog niet klaar met Ajax

Algemeen

WEESP - Voetbalmakelaar Stefano van Delden slaat juridisch terug naar de directie van Ajax. Volgens Van Delden heeft men bij Ajax meineed gepleegd en om die reden heeft de zaakwaarnemer nu ook aangifte tegen de Amsterdamse club gedaan, zo valt op te maken uit artikelen in het AD en op Ajax Showtime. 

Het conflict met Ajax draait om Mees de Wit, de talentvolle Weesper voetballer die destijds bij Ajax in de jeugd speelde.

Van Delden werd ervan verdacht dat hij bestuursleden van Ajax bijna een jaar lang heeft belaagd en gestalkt. In verhoren bij de rechter-commissaris hebben directieleden van Ajax meineed gepleegd, aldus Van Delden. Hij beweert ook dat Ajax eerder fouten zou hebben gemaakt en dat met een schikkingsbedrag zou hebben afgekocht. 

Van Delden heeft geen contact meer met Mees de Wit, zo laat hij weten. De Weesper speelt inmiddels bij Sporting Portugal. 

Naschrift redactie:
Deze en een eerdere publicatie over deze kwestie vloeiden voort uit het feit dat we de carrière van de Weesper Mees de Wit volgen. Nu er geen connectie meer is tussen de zaakwaarnemer en De Wit, stoppen we met het volgen van deze zaak.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant