Afbeelding
Advertentie

Hondenvoer & puppycursus voor de inwoners van Weesp

Algemeen

De keuze voor hondenvoer  voor je hond is van wezenlijk belang. Niet alleen voor de gezondheid van je hond, maar ook voor het welbevinden. Heb je een puppy dan koop je natuurlijk nog eerst puppyvoer. Misschien vind je het ook leuk om online een puppycursus te volgen.

De eerste maanden van een hondenleven zijn van groot belang voor de verdere ontwikkeling. Het is dus zeker aan te raden om net als het belang van goed hondenvoer je puppy goed op te voeden. Dat is dus mogelijk met een puppycursus. Weet je wat handig is? Dat je bij 123 Tinki voor zowel voor het kopen van hondenvoer als voor een puppycursus slaagt.

Beste hondenvoer kopen voor je hond
Wat het beste hondenvoer is voor je hond is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld van de leeftijd van je hond net als van het gewicht, mate van beweging en het hondenras. Bovendien speelt je eigen voorkeur een rol. Misschien heb jij als hondeneigenaar wel een voorkeur voor rauw vlees voor je hond. Of misschien koop je liever hondenbrokken  en wissel je dat af met hondenvoer in kuipjes of uit blik. Het is wel bekend dat rauwe vleesvoer het meeste gezonde hondenvoer is. Dit is wel een duurdere optie, maar geeft het minste risico op gezondheidsproblemen. Die ontstaan eerder bij droogvoer, dat wel goedkoop is, maar ook minder gezond voor je hond.

Online een puppycursus volgen?
Hoe leuk en gemakkelijk is het wel niet om online een puppycursus  te volgen. Die mogelijkheid krijg je via Tinki Academy. Het is zelfs extra leuk als je weet dat het mogelijk is om eerst een gratis proefles van de puppycursus aan te vragen. Dan zie je meteen of het bij jou en je puppy past of dat je misschien toch liever in de praktijk bezig bent. Het een hoeft het ander overigens niet uit te sluiten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant