Afbeelding
Partnerbijdrage

Zwarte Eastpak rugzakken geschikt voor elke schooldag!

Algemeen

Sommige scholieren houden van kleurrijke, vrolijke en drukke prints, terwijl anderen houden van simpele, zwarte tassen. Dit artikel is dan ook speciaal geschreven voor die mensen die houden van zwarte schooltassen. Een Eastpak rugzak is hiervoor zeker een goede optie, aangezien een Eastpak rugzak zwart zonder meer verkrijgbaar is. 

Eastpak Padded Pak’r
Een model van Eastpak dat verkrijgbaar is in een zwarte variant is de Padded Pak’r. Deze tas is onwijs populair en bekend, onder meer doordat het in vele uitvoeringen te koop is. Een uitvoering is dus ontworpen in het zwart, al zit bij het design ook zalmroze details. De Padded Pak’r is bovendien geliefd doordat het zeer ruim is, er zit namelijk een inhoud van 24 liter in. In de rugzak past onder andere een laptop van 13 inch, waarvoor een speciale vak is geplaatst. De tas is tevens comfortabel om te dragen door de gewatteerde en in lengte verstelbare schouderbanden. De Padded Pak’r is geproduceerd van twee maten, te weten polyester en polyurethaan.

Eastpak Volker
Een minder bekend exemplaar van het Amerikaanse merk Eastpak is de Volker. Deze zeer grote rugzak is te koop in drie uitvoeringen, waaronder een zwarte variant. De Volker is zonder meer ruim, er zit namelijk een inhoud van 35 liter in. Er zitten ontzettend veel opbergmogelijkheden in de rugzak, waaronder een laptopvak voor een notebook van 15 inch. Daarnaast is er nog een speciaal compartiment in de Volker geplaatst voor een flesje. Het heeft een hoofdvak, maar ook nog eens drie voorvakken. Deze worden of gesloten door een rits of door een gesp. Net als bij de Padded Pak’r zijn ook de schouderbanden van dit model gewatteerd en kun je ze in lengte verstellen.

Eastpak Evanz
Ook de Evanz is een populaire rugzak van de tassenproducent uit Amerika. Qua ruimte zit het tussen de eerder genoemde modellen Padded Pak’r en Volker, er zit namelijk een inhoud van 28 liter in de Evanz. In de tas zit onder meer een vak voor een laptop, hierin kun je een notebook van 15 inch meenemen. Naast de zwarte uitvoering kun je de Evanz ook kopen in een grijze kleur. Eastpak is zeker dat je deze rugzak jarenlang kunt gebruiken, want ze geven een garantie van 30 (!) jaar bij de Evanz. Het is dan ook geproduceerd van hoogwaardig leer, zoals je gewend bent van het merk uit de Verenigde Staten.Eastpak rugzak

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant