Solarclarity organiseert in september het tweede Energie Café.
Solarclarity organiseert in september het tweede Energie Café. Foto: André Verheul

Electric Mobility thema tweede Energie Café

Natuur en Milieu

WEESP - De tweede editie van het Energie Café wordt op 23 september van 19.30 tot 21.30 uur gehouden. Het thema is Electric Mobility.

Om de klimaatdoelstellingen te kunnen halen, moet er in Nederland nog heel wat gebeuren. Het Solarclarity Energie Café speelt daar op in.

Trends
Wat zijn de duurzame trends en ontwikkelingen van dit moment, waar liggen de kansen en waar laten we ze liggen? De tweede editie van het Energie Café staat geheel in het teken van Electric Mobility.

De komende jaren zal er namelijk flink worden ingezet op het verduurzamen van de mobiliteit. Het einde van de benzine auto is inzicht, de toekomst is elektrisch.

Opslag
In de elektriciteitsvoorziening van de toekomst speelt de elektrische auto een cruciale rol. Zowel bij de afname, de opslag als de levering van energie.

Tijdens deze interactieve avond komen diverse sprekers aan het woord die het bedenken, doen of al gedaan hebben, oftewel 'De Denkers' en 'De Doeners' op het gebied van Electric Mobility.

Programma:
Geert Verbong | Hoogleraar energie- en mobiliteitstransitie
Simon Smit | Zero Emission manager bij Renault
Lars Sørensen | Eventvoorzitter (werkt o.a. ook voor BNR Nieuwsradio)
Peter Desmet | Pioneer in de solar branche

Elk kwartaal vindt er een Energie Café plaatsvinden in het Energy Management Experience Center bij Solarclarity aan de Hogeweyselaan 145 in Weesp.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant