Afbeelding

Het nieuwe magazine zit ook in de tas

Algemeen

WEESP Het nieuwe maandelijkse magazine van WeesperNieuws Extra is uit. Het augustusnummer bevat een selectie van de mooiste Extra-verhalen van de afgelopen maand. 

Met hierin onder meer interviews met yogamissionaris Isolde Zandee, boerin en WeesperNieuws-columnist Hanna Hilhorst, sportjournalist Fred Buddenberg, dominee Marije Hage en fotograaf Robin Voorhamm. Stuk voor stuk Weespers met boeiende verhalen. 

Verder gaat het in het blad over de veiligheid in de stad, de Weesper 'Rembrandt' in het Rijks, de verdroging van het Naardermeer en meer. Bij abonnees wordt het magazine gratis thuisbezorgd. Niet-leden kunnen een los nummer kopen bij de Spar in Aetsveld, Cigo van Kassel aan het Binnenveer en boekhandel Pezzi Pazzi in de Slijkstraat.

Welkomstcadeau
Doordeweeks binnenlopen bij de pop-up redactie aan de Nieuwstad 4 kan ook. Daar loopt bovendien de succesvolle tassenactie nog even door. Wie zich daar inschrijft krijgt direct een leuke tas met daarin alle magazines tot nu toe (negen!) cadeau. Op = op. Online abonnee worden blijft eveneens mogelijk, klik dan hier. Een maandlidmaatschap kost € 5,50; wie voor een jaar kiest betaalt € 59,- wat neerkomt op € 4,90 per maand. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant