Afbeelding
partnerbijdrage

De juiste hondenbrokken voor een gezonde hond

Advertorial

Alleen de beste hondenbrokjes zijn goed genoeg voor je hond. De beste hondenverzekering is dat ook. Daarmee is je hond namelijk verzekerd van een goede medische verzorging als dat nodig is. Dat is vaker nodig dan je misschien denkt als je een hond neemt. Een pup gaat al naar de dierenarts voor vaccinaties. Als je hond een aandoening krijgt, ziek wordt of als er een ongelukje gebeurt, stijgen de kosten snel. Je hoeft natuurlijk niet dagelijks een beroep te doen op de hondenverzekering, zoals je wel je hond dagelijks hondenbrokken geeft. Toch is het verstandig om een goede huisdierendekking tegen medische kosten te hebben. Zo is het op ieder moment financieel mogelijk om als het nodig is naar een dierenarts te aan.

Welke hondenbrokken kies je?

Als je een hond neemt, sta je voor de keuze welke hondenbrokken je gaat voeren. Net zoals dat je voor de keuze staat welke hondenverzekering je gaat afsluiten. Op het gebied van hondenbrokken is er enorm veel variatie. De brokjes verschillen onder meer in grootte en welke je kiest, is afhankelijk van de grootte van je hond. Zo is het ook mogelijk om op de leeftijd van je hond te letten. Er zijn hondenbrokjes speciaal voor jonge honden en weer andere brokjes voor senioren. Zo is er eveneens onderscheid in smaak, prijs en merk. Kijk maar eens op 123 Tinki dan zie je meteen hoeveel aanbod er is. Bijvoorbeeld met de variatie in persbrokken zonder graan net als de keuze voor hypoallergene of glutenvrije brokken.

Welke dekking en vergoeding kies je?

Als je dan toch al op Tinki.nl bent, kijk dan na het uitkiezen van de hondenbrokken bij de hondenverzekeringen. Dan is het mogelijk om een vergelijking te maken en de beste huisdierenverzekering af te sluiten. Let vooral op de dekking en mogelijkheden voor aanvullende modules van de honden verzekering. De premie mag uiteraard ook een rol spelen net als het vergoedingspercentage en het eigen risico.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant