Weer zege voor FC Weesp

Voor FC Weesp wordt klassebehoud steeds zekerder. De voetballers deden zondag tegen Houten wederom goede zaken door de tegenstander met 1-2 te verslaan. Houten zette al vroeg veel druk op de achterhoede van de Weespers, maar FC Weesp kon goed omgaan met de felle start. Sterker nog, ondanks de druk van Houten pakte FC Weesp de voorsprong. Na rust vergat FC Weesp lang meer afstand te nemen, maar een ommekeer van Houten bleef achterwege.

Grote problemen voor zaterdag

Met nog twee duels voor de boeg moet er een wonder gebeuren om de zaterdag van FC Weesp weg te houden van de play-offs. Zaterdag werd er wederom verloren; FC Abcoude was met 4-5 te sterk. FC Weesp voetbalde teleurstellend en maakte geen moment echt aanspraak op een goed resultaat. Voor rust bleef de schade met 2-2 nog beperkt, na rust was FC Abcoude sterker. Voor FC Weesp scoorden Jordy Samson en Lesley Las van Bennekom.

Zware slag voor voetbalsters

Een enorm zwaar duel zondag voor de voetbalsters van FC Weesp. De voetbalsters verloren met 4-0 van Real Sranang. De tegenstander kon vooral met harde tackles de boventoon voeren, FC Weesp had daar geen antwoord op en moest daardoor het spel vaak aan de tegenstander laten. Wonder boven wonder bleven de tackles van Real Sranang onbestraft. FC Weesp deed daardoor onder voor Real Sranang.

We Have verspeelt kansen

We Have kan de eerste plaats wel vergeten. De Weesper handbalsters deden zondag slechte zaken aan kop door een nederlaag tegen Venus/Nieuwegein: 19-17.We Have had problemen met het spel van de tegenstander, maar zeker voor rust was het spel goed genoeg om de marges krap te houden. Na rust zorgde We Have even voor een ommekeer, maar kwam de tegenstander alsnog terug. We Have maakte te veel fouten.

Runner-up te sterk voor Oberon

Zonder ook maar echt kansen te hebben gehad, heeft Oberon deze week verloren van Wilhelmina: 4-0.De tegenstander was op de meeste fronten sterker dan de volleybalsters en zette al de eerste set meteen de toon door met 25-13 op voorsprong te komen. Ook de derde set was de marge met 25-13 groot. Daar tussendoor was het gat een stuk krapper voor Oberon, maar met 25-21 en 25-22 was de nummer twee van de poule toch steeds sterker dan de Weespers.

Waterpoloërs geven zege weg

Door stomme fouten hebben de waterpoloërs van Triton zondag een nederlaag geleden tegen Flevo. De Weespers speelden sterk, maar gaven de laatste seconden toch dom de zege weg: 7-6. De waterpoloërs stonden wel vroeg op voorsprong. Naarmate het duel vorderde sprongen de Weespers slechter om met de kansen en kon Flevo terugkomen. Een man-meer gaf de tegenstander de kans om de zege te pakken.

The Victory alsnog derde

Door een 5-5 tegen concurrent HTC grepen de tafeltennissers van The Victory naast de tweede plaats. De Weespers hadden zaterdag een laatste kans om alsnog tweede te worden, maar moesten HTC voor laten gaan. De Weespers hadden al vroeg problemen met de sterke tegenstander. Vooral Arjen de Groot kon geen potten breken en verloor al z'n duels. Berry Kruger en Dennis Visser wonnen wel twee keer. Doordat The Victory de dubbel pakte, bleef de wedstrijd onbeslist.