Afbeelding

Leuke tassen bedrukken?

Advertorial

Tassen komen altijd van pas, vooral als ze ook nog eens voorzien zijn van een leuke opdruk. Van boodschappentas tot aan laptoptas, je kunt eigenlijk niet genoeg tassen hebben. Dit geldt voor zowel voor vrouwen als mannen. Naast het feit dat tassen leuk zijn, is een tas soms ook gewoon nodig om je spullen in te stoppen en je gemakkelijk te verplaatsen. Wat erg leuk is voor je bedrijf is tassen bedrukken! Je geeft zo een persoonlijk tintje aan een tas en dit is tevens een ideaal relatiegeschenk.

Een tas met persoonlijke reclame
Om duidelijk te maken dat een tas bij jouw bedrijf hoort kun je een linnen tas, of welke tas dan ook, laten bedrukken met jouw bedrijfslogo. Dit is onbewust een erg goede manier om reclame te maken. Mensen zullen je onthouden als ze die leuke tas zien waar jouw logo op staat. Als je het niet genoeg vindt om enkel je logo op de tas te bedrukken, dan is het ook mogelijk een ondersteunde tekst erbij te zetten. Hiermee vergroot je de kans dat mensen online naar je op zoek gaan. Met zo'n leuke tas lever je dus een bijdrage aan je offline en online marketing.

Relatiegeschenken in allerlei vormen
Niet zo gek dus dat het steeds populairder wordt om relatiegeschenken te bedrukken. Niet alleen is dit mogelijk bij tassen, ook pennen, gadgets, kleding en drinkwaren zijn ideale producten om weg te geven aan klanten en goede items om jouw logo op te laten prijken. Daarnaast is het een goed voor de klantrelatie om op deze manier je waardering voor de samenwerking te tonen.

Hoe werkt het?
Vraag je je na dit blog af waar je dan het beste tassen kunt laten bedrukken? Maxilia is een voorbeeld van een goede partij waar dit mogelijk is. Hier beschikken ze over een zeer breed assortiment. Zo zijn er allerlei soorten tassen te vinden zodat je zeker weet dat er iets tussen zit dat aan jouw smaak voldoet. Stuur je ontwerp op en de rest wordt voor je geregeld. Als je akkoord geeft op de proefdruk ontvang je binnen enkele werkdagen jouw bestelling in huis!

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant