Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Oberon verspeelt kansen

Oberon moet nog vol aan de bak om klassebehoud zeker te stellen. De volleybalsters speelden zaterdag play-offs, maar werden tweede. Oberon had volop problemen met twee nummers twee van de tweede klasse, Forza Hoogland en Salvo '67. De Weespers konden tegen Forza Hoogland nog wel potten breken en pakten na een 25-8 verloren eerste set knap de zege door met 16-25 de tweede en met 12-15 de laatste set te pakken. 

Tegen een sterk Salvo '67 was het spelbeeld anders. De Weespers hadden het niet gemakkelijk en pakten met 25-23 nog maar net de eerste set. Daarna kwam de tegenstander sterk terug met 21-25 en won het duel door met 8-15 de laatste set te pakken. Daardoor moet Oberon over twee weken nog een keer aan de bak om deelname aan de eerste klasse voor komend jaar zeker te stellen. Dan spelen de Weespers een duel voor opvulplaatsen.

Nog een kans voor volleyballers

Ook de volleyballers van Oberon moeten nog flink aan het werk. De Weespers speelden zaterdag eveneens play-offs en werden tweede. De volleyballers wonnen alleen van Touché '86: 25-18 en 25-23. De andere opponent, streekgenoot Gemini, was met 2-0 te sterk voor de Weesper volleyballers. Net als de dames moeten ook de heren nog een duel spelen om kans te maken op klassebehoud.

Waterpoloërs komen punt tekort

Na een overwegend tegenvallend seizoen hebben de waterpoloërs van Triton het waterpolojaar zaterdag afgesloten met een krappe nederlaag. De Weespers kwamen met 6-7 net tekort tegen Aquarijn. Zoals zo vaak het afgelopen jaar waren de Weespers erg sterk en had de tegenstander volop problemen met het spel van de Weespers. Mede doordat de Weespers problemen hadden om kansen af te ronden, kon de tegenstander op karakter de zege pakken.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant