Afbeelding

Restaurant Oversingel is een ontmoetingsplek voor iedereen

Zorg

WEESP De heer Engels, lid van de cliëntenraad en menu-commissie, had er lang op gewacht. Maar vorige week kon hij samen met wethouder Maarten Miner en Vivium-directeur Marjolein Brüning de opening verrichten van het vernieuwde restaurant in Oversingel. Gedrieën brachten zij een toost uit op het nieuwe restaurant én de bewoners van Oversingel.

Het restaurant wordt een ontmoetingsplek voor bewoners, bezoek en inwoners van Weesp. Het is voorzien van een hele nieuwe inrichting en uitstraling. De keuken, die voorheen achter in het gebouw zat, heeft een prominente plek gekregen in het restaurant. Zo komt de kok nog dichterbij. 

Een gedoe-tje
Tijdens de officiële opening bedankte Marjolein Brüning de bewoners. "Nu alles af is, wil ik u danken voor het meedenken over de inrichting, het uitzoeken van de kleuren en het prachtige resultaat. Maar ook voor uw geduld, want zo'n verbouwing is wel een gedoe-tje, ook voor u!".

In het restaurant is iedereen welkom voor koffie, borrel, lunch of diner. Wie meer wil zien van Oversingel kan op 9 november terecht op de open dag 10.00 en 13.00 uur. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant