Afbeelding
Foto: Marieke van Veen

Nog even en het nieuwe Vechtzicht gaat open

Buurt / wijk

WEESP Het zat even tegen, onder meer vanwege de keuken, maar nog deze maand tapt het vernieuwde café Vechtzicht de eerste biertjes. 

Het gaat om het café op de hoek Slijkstraat / Hoogstraat. Eerder heette het 't Gat van Weesp, daarna het Wapen van Weesp en in het voorjaar van 2018 maakte Ilan Svi hier onder de naam Vechtzicht een doorstart  - maar dat duurde nog geen jaar. 

De nieuwe eigenaar houdt de cafénaam wel aan, maar heeft een nieuw logo op de ramen aangebracht en is binnen al maanden volop aan het verbouwen. Hij mikt op een nieuw publiek. Het café krijgt qua interieur wel de warme en gezellige uitstraling van een bruine kroeg, maar is door barokbehang, lichtere houtkleuren en industriële invloeden wel een eigentijdse variant daarvan. 

Vanaf volgende week kunnen Weespers waarschijnlijk al binnenstappen voor een kop koffie of een biertje. De hapjes komen later, als de vertraagde keuken af is. Als alles gereed is en de boel echt draait, komt er nog een groot feest bij wijze van opening. 


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant