Afbeelding

Ondernemers kiezen voor meubels van honingraatkarton

Advertorial

Heeft u interesse in honingraatkarton meubels? Vaak vindt u ze op grote beurzen, of in andere zakelijke omgevingen. Dit is niet voor niets, want het is een trend om grote objecten neer te zetten die licht maar toch ijzersterk zijn. U kunt meubels van honingraatkarton zelfs in uw eentje verplaatsen. Laat hierop een opvallende print drukken, en u maakt direct indruk. Kom meer te weten over dit unieke promotiemiddel. Ontdek de leider van de markt, Aelen en van Leeuwen.

Wat is honingraatkarton?
Honingraatkarton is een uniek materiaal. Het wordt ook wel een beeboard, falconboard, reboard of beelite genoemd. Vaak wordt het gebruikt voor grote displays, poppen, lifesizers en dus ook meubelen. De sterkte is te danken aan de twee harde buitenlagen met daartussenin zacht karton in een natuurlijke honingraatvorm. Zo is dit materiaal in staat veel gewicht, klappen en stoten te verdragen. Bovendien kunt u beeboard laten bedrukken in hoge kwaliteit mat, glanzend, halfglanzend, zeefdruk, PMS, zes kleuren en wit. Vraag naar de mogelijkheden voor uw specifieke meubel!

Een eigen honingraatkarton meubel?
Bij Aelen en van Leeuwen kunt u uw eigen meubel van honingraatkarton laten maken. Vanuit de historie als drukker voor uiteenlopende grote en kleine bedrijven, is Aelen en van Leeuwen in staat alle unieke ideeën vorm te geven. Het karton wordt bewerkt door schoonsnijden, contoursnijden, al dan niet met uitsparingen en in vrije vormen. Hiervoor gebruikt het bedrijf de beste machines en kennis. Zo is ook de hechting, kleurvastheid en afwerking van exclusieve kwaliteit. Dit honingraatkarton is bovendien een duurzaam FSC-product.

Specialist in digitaaldruk en zeefdruk voor promotiematerialen
Bent u bekend met de wereld van de visuele communicatie, dan kent u Aelen en van Leeuwen waarschijnlijk wel. Al tientallen jaren staat het bedrijf bekend om zijn totale ontzorging. Het motto is ‘beter in kwaliteit’, en dat ziet u naast de hoge kwaliteit producten terug in de levertijden, flexibiliteit, betrouwbaarheid en prijs-kwaliteitverhouding. Hiervoor weten ondernemers Aelen en van Leeuwen snel te vinden. Door te werken met uitsluitend de beste machines, producten en vakmensen, is dit de aangewezen partij voor (inter)nationale retailformules.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant