Afbeelding
Foto: Yannick uit den Boogaard

Shoppen, eten en dansen in een grote tent in de Nieuwstraat

Cultureel

WEESP Het team van Weesp Marketing introduceert 'Winters Weesp', een samenwerking met lokale winkeliers en horecaondernemers. In de Nieuwstraat staat zaterdag 14 december een enorme feesttent, waarin een mix van verschillende lokale evenementen samenkomen. 

In die tent staat vanaf 12.00 uur een kerstmarkt met kramen van Weesper winkeliers. Tegelijkertijd begint ook 'Proef Weesp' van Weesper ondernemers die actief zijn op het gebeid van eten en drinken. De Weesper horeca staat er met bier, wijn en fris, en voor de lekkere trek zijn er warme, winterse lekkernijen zoals snert, oliebollen en warme chocolademelk. 

Modeshow en draaimolen
Even rustig zitten kan aan een van de picknicktafels, voor de borrel worden er statafels neergezet en heaters moeten de winterkou verdrijven. De Weesper kledingwinkels zorgen 's middags in de tent voor entertainment en inspiratie met twee modeshows. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen in de draaimolen, de Kerstman komt langs en er zijn suikerspinnen. Om 15.00 uur begint ook Weesp Korenfestival. De feesttent is een van de locaties.

De kerstmarkt en 'Proef Weesp' stoppen om 18.00 uur. Dan worden de marktkramen afgebroken en gaan de tafels en stoelen de tent uit. Van 19.00 tot 23.00 uur is er een feestavond, waarbij feestband The Showbusters en de Weesper DJ Eric elkaar afwisselen.



Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant