Op werkbezoek kan in De Hogeweyk.
Op werkbezoek kan in De Hogeweyk.

Kijkje op de (vrijwilligers)werkvloer

Zorg

WEESP Weespers die overwegen vrijwilliger te worden kunnen volgende week woensdag eerst eens op werkbezoek. De gemeente Weesp doet dan mee aan de landelijke Werkbezoekdag.

De vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn organiseert werkbezoeken bij zorgcentrum De Hogeweyk en Museum Weesp.

Flexpool
De vrijwilligerscentrale in gebouw Papelaan 99 is woensdag 20 november de hele dag open voor mensen die informatie willen over vrijwilligerswerk. Vrijwilliger worden kan ook voor een paar uurtjes per maand of op onregelmatige tijden. Daarvoor maakt Versa een flexpool, waarover tussen 10.00 en 11.00 uur informatie gegeven wordt.

Met de werkbezoeken hoopt Vrijwilligerscentrale Weesp ervoor te zorgen dat er een goede match ontstaat tussen mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk en de instellingen die op zoek zijn naar vrijwilligers.

Rondleidingen
Om 13.30 en 14.30 uur vertrekt vanaf de Papelaan voor een rondleiding in De Hogeweyk en om 15.30 uur naar het museum. De vrijwilligerscoördinatoren van beide locaties wandelen er met belangstellenden heen.

Wie mee wil op werkbezoek kan woensdag binnenlopen bij Versa in gebouw Papelaan 99 of zich aanmelden viavcweesp@versawelzijn.nl of 06-15875692.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant