Groove Graphics won vorig jaar de titel.
Groove Graphics won vorig jaar de titel. Foto: Sjoerd Stoop

Stemming genomineerden Onderneming van het Jaar is geopend

Algemeen

WEESP – Vanaf nu kan worden gestemd op één van de zes genomineerde bedrijven die in aanmerking komen voor de eretitel 'Onderneming van het jaar 2019.' SINNER, Airworks, Altacel, JAN© Accountants & Adviseurs, Sun Test Systems en Bracamonte Convenient Kitchen zijn genomineerd. De organisatie is in handen van bedrijvenvereniging IVW.

Voorheen werden de nominatie en keuze voor de Ondernemer van het Jaar bepaald door het bestuur van de IVW en een jury. Dit jaar is gekozen voor een andere opzet waarbij de leden de finale stem hebben. Samen met het bestuur van de IVW en de jury bestaande uit Astrid Heijstee, wethouder EZ, Niels van de Griend, notaris, en Reinier Mommaal, voorzitter van de IVW, is een lijst met zes nominaties samengesteld. De genomineerde bedrijven zijn niet noodzakelijk IVW-leden.

Zes bedrijven
De zes bedrijven zijn divers. SINNER is een merk op het gebied van lifestyleaccessoires in de sportsfeer, Airworks maakt opblaasbare decors voor shows, Altacel is specialist op het gebied van bedrukte en onbedrukte voedselveilige verpakkingsfolies, JAN© Accountants en Adviseurs is een financieel adviesbureau, Sun Test Systems test veiligheidssystemen en Bracamonte Convenient Kitchen levert dagelijks een assortiment sandwiches, kant-en-klaar belegde broodjes, wraps, salades, verse sappen en zuivelproducten op trein-, vliegtuig en tankstations, in bedrijfskantines en bij evenementen.

Op de website van de IVW kunnen ondernemers nu hun stem uitbrengen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant