Hanna Hilhorst van De Groene Griffioen.
Hanna Hilhorst van De Groene Griffioen. Foto: Brian Elings

Black Friday, drie columns van Hanna cadeau

Natuur en Milieu

WEESP Koopjesjagers zijn er gek op, bij de ander wekt het weerzin op. Maar het is vandaag hoe dan ook 'Black Friday'. 

In de advertenties in onze krant van afgelopen woensdag telden we zo'n 25 Black Friday-aanbiedingen. Twintig Weespers winkeliers hebben bovendien weer een heel Black Friday-weekend, met leuke aanbiedingen die geldig zijn op vrijdag 29, zaterdag 30 en (koop)zondag 1 december.

Drie columns
Geïnspireerd door alle spectaculaire aanbiedingen doet onze redactie vandaag drie columns van Hanna Hilhorst cadeau. Hanna woont en werkt op boerderij De Groene Griffioen en schrijft elke week twee columns voor ons: een voor in de krant en een exclusief voor abonnees van WeesperNieuws Extra.

Die exclusieve columns verschijnen op vrijdag. Daarin vertelt ze over het alledaagse leven op het boerenerf. Soms geeft ze verhelderend inzicht in hoe grote landelijke thema's uitpakken voor een boer in Weesp. De andere keer deelt ze juist haar verwondering over de mooie, kleine dingen die zich op het erf afspelen. 

Speciale linkjes
Hieronder drie speciale Black Friday-linkjes waarmee je drie columns kunt lezen, ook zonder abonnement. In de column van vandaag, getiteld 'oneerlijk nattevingerwerk', maakt Hanna zich grote zorgen over hoe ze op de Groene Griffioen het hoofd moet bieden aan de nieuwste melkregels.

Klik op een column naar keuze. Om ze alle drie te lezen, moet je steeds even terug naar deze pagina voor de speciale link :-) 

Column 29 nov: Oneerlijk nattevingerwerk

Column 22 nov:  Bloedende boer

Column 15 nov:  Zonder kunnen we niet


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant