'Around the World': wie heeft er een leuk idee?
'Around the World': wie heeft er een leuk idee? Foto: Jan Vasek

Op wereldreis zonder te vliegen

Cultureel

WEESP Een aantal jongere mensen heeft het initiatief genomen om in de City een festival te organiseren rond het thema adventure/outdoor/reizen/backpacken.  

Dat is pas op 10 en 11 januari, maar de organisatie wil alvast een fotowedstrijd aankondigen en is bovendien nog op zoek naar ideeën en hulp. 

CO2-vrij de wereld rond 
‘Around the World’ in een notendop: het hele weekend CO2-vrij de wereld rond. De organisatie wil de bezoekers in twee dagen tijd de hele wereld over laten reizen door de mooiste films en documentaires te laten zien. Het festival is voor jong en oud, voor iedereen met een verlangen naar avontuur.

Vakantiefotowedstrijd
Naast het vertonen van films vinden er ook verschillende andere activiteiten plaats. Met een paspoort kunnen de bezoekers de zeven werelddelen in het theater bezoeken en worden ze uitgedaagd allerlei avontuurlijke opdrachten uit te voeren. Er is een vakantiefotowedstrijd waar iedere amateurfotograaf aan deel kan nemen en zullen er rondom de films diverse gastsprekers zijn die vertellen over hun eigen reisavonturen. Wie een leuk idee heeft of wil helpen kan mailen naar vrdejong@xs4all.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant