Afbeelding
Foto: Toneelgroep Weesp

Vrijwilligers Hogeweijk toegezongen in verrassingsconcert

Algemeen

WEESP Geheel in de kerstgedachte is Toneelgroep Weesp gestart met het verrassen van Weespers die zich als mantelzorger of vrijwilliger inzetten voor andere Weespers.

 De aftrap was deze week in Hogeweyk. Drie vrijwilligers werden toegezongen in het drukbezette restaurant van Hogeweyk. Al snel zong iedereen mee en werd het een echt kerstfeestje. Gerard van Amstel schreef de meerstemmige arrangementen. Frontman Pascal van Dijk voert het woord tijdens de optredens. 

Fijn en dankbaar
Pascal: “We merken dat die meerstemmige liedjes toch wel echt binnenkomen bij de mensen, dat is ontzettend fijn en dankbaar natuurlijk” Naast dit mini-concert kregen de vrijwilligers ook een heerlijke lunch aangeboden in de Heksenketel (die deze prijs ter beschikking stelde) en kregen zij een speciaal Weesper kerstpakket met lokale lekkernijen.

Nog meer
Toneelgroep Weesp gaat de komende dagen nog meer Weespers verrassen en ineens opduiken op plekken waar mantelzorgers en vrijwilligers actief zijn. Dit maatschappelijke project werd mede mogelijk gemaakt door de gemeente Weesp en is bedoeld om deze kanjers op prettige wijze in het zonnetje te zetten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant