Filmcomponist/pianist Laurens van Rooyen.
Filmcomponist/pianist Laurens van Rooyen. Foto: Stichting Imaginairy Landscapes

Filmcomponist geeft kerstconcert met Weesper kinderkoor

Cultureel

WEESP - Filmcomponist/pianist Laurens van Rooyen geeft zaterdag 21 december samen met kinderen uit Weesp een kerstconcert in de Van Houtenkerk.  

Laurens van Rooyen zegt hier zelf over: "Ik heb al heel veel kerstconcerten gegeven, maar de mooiste zijn wel waarbij ik kerstmuziek maakte met kinderen. Ik ben ontzettend blij dat het de Gooische Muziekschool is gelukt om een kinderkoor samen te stellen met kinderen vanuit bijna alle basisscholen in Weesp. Met dit voor Weesp nieuwe kinderkoor ga ik in de sfeervolle van Houtenkerk een mooi concert geven. Het wordt een afwisselend programma waarbij ik mijn solostukken afwissel met bekende kerstliederen die het kinderkoor en ik samen zullen brengen: van Stille Nacht tot Jingle Bells. Vaak zitten er pareltjes in zo’n koor, dus ik verheug me er nu al op!"

Laurens van Rooyen is een van Nederlands bekendste (film)componisten en pianisten. Zijn song Imaginary Landscapes is iedere nacht in Japan op de radio te horen. Het concert in Weesp is zaterdag 21 december, aanvang 16.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Eventbrite

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant