In de film 'Buurman & Buurman' gaat er van alles mis.
In de film 'Buurman & Buurman' gaat er van alles mis.

Kerstvakantie: leuke uitjes met de kinderen

Cultureel

WEESP Ontzettend gezellig die feestdagen, maar - zeker als kind - ben je op een gegeven moment wel klaar met op je paasbest aan tafel zitten. Gelukkig is er tussen kerst en oud & nieuw genoeg leuks te doen in Weesp. Combineer een frisse neus halen met een van de onderstaande kinderuitjes.

Buurman & Buurman
In de City of Wesopa draait zondag 29 december de familiefilm 'Buurman & Buurman experimenteren er op los'. De film bestaat uit verschillende verhaaltjes en is hierdoor ook voor de jongste kijkers goed vol te houden. De klunzige buurmannen proberen: pannenkoeken te bakken, een appeldief te vangen en een vliegtuig te bouwen. Uiteraard loopt er weer van alles in de soep. Aanvang: 13.00 uur. Tickets € 7,50, voorverkoop via wesopa.nl.

Spookuil
Voor de wat oudere kinderen (hoewel voor alle leeftijden is en Nederlands ingesproken) is de film 'Spookuil' een aanrader. Het 10-jarige meisje Eia moet vanwege vele toevalligheden haar kerstvakantie doorbrengen op een Zuid-Estlandse boerderij genaamd Phantom Owl Farm. Eia heeft dan nog geen idee dat zij degene is die het bos achter de boerderij moet redden uit de kapgrage klauwen van bosbeheerder Raivo. Tickets € 7,50, voorverkoop via wesopa.nl.

So What's New?
Een nieuwjaarsconcert voor kinderen, zaterdag 4 januari om 11.00 uur in de Van Houtenkerk. De vuurwerkspecialisten van SoWhat spelen dat de vonken eraf vliegen. Met Beatles, Bach, Bop en Bellenblazen verwelkomen zij 2020. Klassiek, jazz en speelse klanken voor kinderen van 1 tot 92. Het concert duurt één uur, waarin van alles aan bod komt: klappen, dansen, spelen, zingen, muziek, voorlezen... en het allerleukste is dat de kinderen (en soms ook de ouders) zelf mogen meedoen. Toegang € 7,50 | € 5,- voor kinderen. Kaartverkoop aan de deur (contant betalen) of mail/bel naar zalen@Stadsherstel.nl of 020 5200090 om tickets te reserveren.

Kijk voor meer (kinder)activiteiten op gooiagenda.nl


Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant