Afbeelding
Foto: FC Weesp

FC Weesp huldigt jubilarissen

Sport

WEESP Het nieuwe bestuur van voetbalclub FC Weesp is het nieuwe jaar begonnen met een oude traditie: het huldigen van jubilarissen. 

Onder meer Karel Krause (voormalig scheidsrechter en coach, 70 jaar lid), Ed Floore (zette het Weesper vrouwenvoetbal op, 65 jaar lid) en Ben Lüken (oud-wethouder, 60 jaar lid) werden door de nieuwe voorzitter Ron Anches in het zonnetje gezet. Met de andere 14 jubilarissen erbij viel er in totaal ruim 800 jaar clubgeschiedenis te vieren.

De huldiging vond afgelopen zaterdag plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie. Niet alle jubilarissen konden bij dit moment aanwezig zijn, sommigen stonden nog op het veld voor de nieuwjaarswedstrijd. 

Nieuwe start 
Voor FC Weesp was de receptie een extra mooi begin van het nieuwe jaar. De club heeft vanwege een bestuurscrisis een roerige periode achter de rug. Nieuwe bestuursleden Leo Timmermans, Ron Anches en Rutger ter Hoeven gaan de komende maanden het nieuwe beleid uitrollen, met meer aandacht voor de jeugdafdeling.

Op de foto vanaf links voorzitter Ron Anches en jubilarissen Bertus Bunschoten, Kees Makkinje, Ben Lüken, Karel Krause, Jan Gijzen, Wietze de Vries, Ed Floore en Hennie van Beek. 

Een dag eerder vond in sporthal Aetsveld het oliebollentoernooi van FC Weesp plaats. De jeugdleden konden na twee weken vakantie weer eens lekker hun energie kwijt.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant