V.l.n.r.: John van der Zwan (Regionaal Commandant), Alex de Jong, Johan Helder, Johan van ’t Ende, Burgemeester Van Bochove, Dirk Molema, Raymond Terweij (Post Coördinator) Wilma Goudberg, Joop Huizing (Hoofd Vrijwilligers).
V.l.n.r.: John van der Zwan (Regionaal Commandant), Alex de Jong, Johan Helder, Johan van ’t Ende, Burgemeester Van Bochove, Dirk Molema, Raymond Terweij (Post Coördinator) Wilma Goudberg, Joop Huizing (Hoofd Vrijwilligers). Foto: Nico Dalmulder

Lintjes voor brandweerlieden

Mensen

Weesp - Vijf brandweerlieden van de Weesper brandweer hebben een Koninklijke onderscheiding gekregen.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie in de brandweerkazerne reikte burgemeester Bas Jan van Bochove de onderscheidingen uit.

Vijf onderscheidingen
Alex de Jong vierde vorig jaar zijn 20-jarig brandweerjubileum. Ploegchef Johan Helder begon in 1995. Wilma Goudberg – van Mourik geeft naast haar werk op de post ook voorlichting op scholen, doet keuringen en is de enige wijkbrandweervrouw binnen Gooi en Vechtstreek. Johan van ’t Ende is al jaren brandwacht en veiligheidsfunctionaris in Weesp. Wijkbrandweerman Dirk Molema is senior manschap en chauffeur.

De brandweerlieden werden als dank voor hun langdurige bijdrage aan de openbare veiligheid in de gemeente Weesp en de regio Gooi en Vechtstreek benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden ook nieuwe leden welkom geheten bij het brandweerkorps en diploma’s en bevorderingen uitgereikt.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant