MHCW kan promoveren vergeten

MHCW heeft de laatste kansen om te promoveren naar de eerste klasse verspeeld. De Weesper hockeyers verloren zondag van Spandersbosch: 2-1. Als MHCW wel had gewonnen, had het komend weekend nog een keer de zege moeten pakken om play-offs te kunnen gaan spelen. Een overwinning was zondag echter ver weg. Spandersbosch zorgde voor volop problemen aan de kant van de Weespers. MHCW was dan wel het grootste gedeelte van het duel aan de bal, de echte kansen bleven onbenut.

Geen fouten hockeysters

Ondanks een slechte eerste helft hebben de hockeysters van MHCW zondag een afgetekende zege geboekt op Maarssen. De Weespers waren met 5-1 te sterk. MHCW startte te slap en had veel problemen met de felle tegenstander. Desondanks bleef de schade beperkt en trok de ploeg na rust ten aanval. Twee goals van Merel van Kassel, een eerste van Nikky Veerman en goals van Jony van Hilst en Annelou Smit bezorgden de ploeg de zege.

Goed slot voor We Have

Een knappe en terechte zege zondag voor de handbalsters van We Have. Na een goed handbaljaar sloten de Weespers af met een zege op Nijenrodes: 24-16. We Have startte wat stroef en had voor rust nog wat problemen met de tegenstander. Ondanks dat vochten de twee ploegen voor elke bal. Na rust (7-6) kwamen de Weesper handbalsters pas echt op gang. Goede aanvallen en sterke breaks zorgden ervoor dat We Have afstand kon nemen.

Zege voor handballers We Have

Ondanks dat de ploeg gehavend was en er geen reservespelers op de bank zaten, hebben de handballers van We Have zaterdag gewonnen. De kwakkelende Weesper ploeg sloot af met een 17-25 zege op Voice. Alles klopte voor We Have. Doordat de ploeg zonder problemen een aantal kansen kon benutten, pakten de Weespers al vroeg een voorsprong. Na rust werd deze niet weggegeven door de Weespers.

De Corvers te sterk voor Argus

Een forse nederlaag zaterdag voor Argus. De Weesper korfballers verloren het laatste duel tegen De Corvers met 21-12. Doordat de concurrent geen fouten maakte, zakte Argus naar de laatste plaats. Anders dan de afgelopen weken hadden de Weesper geen enkele kans tegen De Corvers. De veel beter presterende streekgenoot zette al snel druk en creëerde meerdere kansen. Argus moest vooral ballen wegwerken, maar had ook daar problemen mee.