Afbeelding

Foutje in de GAD-app: het papier waait door de bomen

Algemeen

WEESP Even kijken wanneer het vuil wordt opgehaald, kliko buiten zetten en klaar is kees. Het lijkt zo makkelijk die app van de GAD. Totdat het een keer fout gaat, zoals vandaag in het Herensingelkwartier.

Omdat de app meldde dat het oud papier werd opgehaald, zette iedereen dat pontificaal buiten. Maar dat wordt niet opgehaald want vorige week was het al papier-ophaaldag. De GAD heeft volgens verschillende Weespers toegegeven dat er een fout is gemaakt, maar het gevolg is dat er nu overal papier op straat ligt en door de wijk waait.
"Ik vind het absoluut niet kunnen dat de GAD ten eerste geen moeite doet om over hun fout in de inzamelkalender vooraf te informeren en vervolgens niet regelt dat het papier wat op de van hun genoemde dag buiten staat in te zamelen", meldt een bewoonster aan de redactie. "Er is al zoveel zwerfafval op straat!"

UPDATE:  Eind van de middag hebben de papierophalers van de Grote Kerk een extra rondje gemaakt en op zoveel mogelijk plekken in en rond het centrum het oud papier meegenomen. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant