Afbeelding
Foto: Picasa

Verkoop De Vlindertuyn uitgesteld

Advertorial

De start verkoop van de woningen aan de Vlindertuyn is tot nader order uitgesteld vanwege de Corona-crisis. De bijeenkomst in Het Spieghelhuys in Nederhorst den Berg gaat dinsdag 24 maart niet door.

Nieuwbouw in Nederhorst den Berg

NEDERHORST DEN BERG- Aan de Vaartweg in Nederhorst den Berg worden zes luxe villa’s en twee sociale koopwoningen gebouwd. Op de plek waar vroeger de wasserij van de familie Best stond, wordt een prachtig villaproject gerealiseerd door de ABOU-groep uit Maassluis. De verkoop start op dinsdag 24 maart a.s. om 19.00 uur in het Spieghelhuys in Nederhorst den Berg.

De naam van het project, De Vlindertuyn, benadrukt het unieke natuurschoon van de omgeving en de landelijke ligging. De villa’s liggen bijna op een eiland in het water en er is een eigen weg die toegang geeft tot het gebied. Het uitzicht is dan ook adembenemend. 

Vlindernamen

De villa’s hebben allemaal een vlindernaam gekregen. Zo kunt u kiezen uit de Distelvlinder, de Citroenvlinder, het Boomblauwtje, de Vuurvlinder, de Koninginnenpage, de Kolibrievlinder en twee keer een Argusvlinder. Met deze namen wil de projectontwikkelaar Aad Bouhuisen de bijzondere omgeving van het gebied benadrukken. 

Duurzaam gebouwd

Alle woningen worden volgende de nieuwste regelgeving met betrekking tot duurzaamheid gebouwd. Zo hebben ze allemaal warmtepompen, zonnecollectoren en zijn ze optimaal geïsoleerd. 

Prijzen en kavels

De kavels waarop de villa’s gebouwd worden variëren in grootte van 323 vierkante meter tot 525 vierkante meter. Twee van de villa’s hebben de keuzemogelijkheid voor een rieten kap. De prijzen van de villa’s zijn vanaf Є 798.000,- v.o.n. Meer informatie is ook te verkrijgen bij: De Witte Raaf Makelaars & Taxateurs OG aan het Noordereinde 59 in ‘s-Graveland. 

Sociale koop

Naast deze luxe villa’s biedt het plan ook ruimte aan twee sociale koopwoningen. Deze appartementen met de naam de Argusvlinder zijn te koop vanaf Є 205.046,- v.o.n.. De gebruiksoppervlakte Wonen bedraagt 81 vierkante meter. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant