Afbeelding
Foto: Herman Lankwarden

Mondkapjes over? Verloskundigen hebben ze hard nodig

Algemeen Corona

WEESP - Verloskundigen doen een klemmend beroep op iedereen die mondkapjes over heeft en vrouwen die onlangs zijn bevallen en nog (delen van) hun kraampakket over hebben. Deze zorg gaat namelijk gewoon door, hoe lastig dat ook is.

Om hun werk goed te kunnen doen, hebben de verloskundigen mondkapjes en beschermende brillen nodig. Daar dreigt nu een tekort en dus luidt de vraag aan iedereen: heb je mondkapjes en brillen liggen, bied ze dan aan!
Dit geldt eveneens voor de zogenaamde kraampakketten met medische producten die zwangere vrouwen van hun zorgverzekeraar krijgen. "Alles wat niet gebruikt wordt, is zeer welkom. Ik kom het allemaal graag halen", zegt verloskundige Debbie Klerq van De Geboorteboom in Weesp.

Zo inleveren
Heeft u iets waarvan u denkt dat de verloskundigen er iets aan hebben? Debbie is bereikbaar onder tel: 06-82908497 of via e-mail info@degeboorteboom.nl. Ook kan een bericht worden achtergelaten op de Facebookpagina van de verloskundigenpraktijk en spullen kunnen ook worden ingeleverd bij Goedbevallen in Bussum/Naarden), Verloskundigenpraktijk Materna of Verloskundig Centrum het Gooi (regionaal echocentrum), beide in Hilversum.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant