Afbeelding

Telefonisch je zienswijze indienen over de fusie

Politiek

WEESP - Wie zijn mening wil geven over het herindelingsontwerp Amsterdam-Weesp kan dat niet alleen schriftelijk, maar ook mondeling doen. Volgende week maandag, 30 maart, is daarvoor telefonisch de mogelijkheid.

Het herindelingsontwerp ligt nog tot en met 3 april ter inzage. Het is te vinden op de websites weesp.nl en weesp.amsterdam.nl

Met een zienswijze kan iedereen aangeven of hij of zij het wel of niet eens is met (onderdelen van) het herindelingsontwerp Amsterdam-Weesp, en waarom. 

Afgelast
De bijeenkomst om mondeling zienswijzen in te dienen, die gepland stond voor 17 maart, is door de corona-uitbraak afgelast. In plaats daarvan komt er een mogelijkheid om dit telefonisch te doen. Een ambtenaar noteert de zienswijze dan, vat hem samen en in het gesprek en per e-mail wordt de samenvatting nog eens ter goedkeuring voorgelegd.

Zienswijze indienen
Telefonisch een zienswijze indienen kan maandag 30 maart tussen 15.00 en 17.00 uur bij de gemeente Weesp, via het telefoonnummer 0294-491391. Tot 3 april kan het ook schriftelijk en online met een formulier dat te vinden is op weesp.amsterdam.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant