Afbeelding

Nu ook lokaal shoppen op welkominweesp.nl

Algemeen

WEESP Het is vrijdag en de zon schijnt. Normaal zouden we nu vol plannen zitten voor het weekend: een middagje winkelen, een biertje in de kroeg, lekker uit eten. Maar dat kan nu even niet. Gelukkig wordt het op welkominweesp.nl steeds gezelliger. 

Eerder deze week ging er een webportaal van start met Weesper horecagelegenheden die zich vanwege de coronasluiting voorlopig richten op afhalen en bezorgen. Inmiddels zijn tientallen Weesper winkels aangehaakt. Sommigen hadden al een webshop, anderen hebben 'm speciaal voor de huidige situatie gemaakt. 

Online de stad in
Welkominweesp.nl wordt hierdoor steeds meer een online-variant van een rondje Weesp. Hierdoor kunnen we toch shoppen, borrelen en lekker eten zonder onnodig de straat op te hoeven. Alles wat besteld wordt, wordt conform de richtlijnen aan huis geleverd.

Wees loyaal, shop lokaal
Dat is om verschillende redenen goed. Zoveel mogelijk thuisblijven, helpt de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tegelijkertijd helpt lokaal online winkelen de Weesper ondernemers die door omzetderving in problemen dreigen te komen. Kortom, neem eens een kijkje en houdt de website ook de komende tijd in de gaten, want er komen steeds meer webshops bij.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant